Telefoonhouder auto

Wilt u uw telefoon in een houder zetten in uw auto? Bekijk dan eens ht complete assortiment telefoonhouders voor in de auto. Wij leveren onder andere houders met laadfunctie. Dit zijn houders waar u uw telefoon in kunt plaatsen, en het toestel wordt tegelijkertijd opgeladen. Daarnaast leveren wij ook losse telefoonhouders. Bij deze houders wordt het toestel niet opgeladen.

 

Tegenwoordig is vrijwel iedereen in het bezit van een Smartphone. Vaak worden er apps gebruikt voor onder andere naviagatie en flits apps. Om goed op de weg te blijven letten en toch gebruik te kunnen maken van deze handige apps raden wij aan om uw telefoon in een houder te plaatsen. Hierdoor kunt u op een veilige manier gebruik maken van applicaties.

Voor iedere telefoon is een auto telefoonhouder beschikbaar

 

Wij leveren voor alle telefoon toestellen en tablets verschillende telefoonhouders, wij hebben niet alle modellen op onze website staan, maar zoekt u een houder of houder met lader voor uw telefoon? Stuur dan een e-mail naar info@gsmgigant.nl, onze verkopers geven u altijd snel antwoord over welke houders beschikbaar zijn voor uw toestel. U mag ons natuurlijk ook altijd bellen op telefoonnummer 088 112 0515.

 

Inbouw telefoonhouder auto op locatie

 

Wilt u een telefoonhouder laten inbouwen in uw auto? Neem dan gerust eens contact met ons op wat de mogelijkheden zijn. Wij verzorgen het inbouwen van telecom accessoires als carkits en telefoonhouders op locatie in heel Nederland.

 

!