Bury CC 9068 APP carkit inbouw totaalpakket

    3-5 dagen
  • Beschrijving

 

Bury CC 9068 APP Bluetooth carkit inclusief carkit inbouw op locatie in heel Nederland!

Geen los scherm of knoppen paneel op uw dashboard, uw smartphone word het bedieningspaneel dankzij de bury CC 9060 APP.


Deze prijs is inclusief inbouw op locatie in Nederland.

Wilt u een bury carkit laten inbouwen? Bel ons dan op Tel: 088 112 0515 of stuur een email naar info@gsmgigant.nl wij nemen met u contact op voor het
inplannen van een afspraak.

Let op! u hoeft niet vooruit te betalen, onze monteurs hebben de beschikking over
mobile pinapparaten. U betaald dus pas naar het inbouwen van het systeem.

 

 

Kabels, displays, afstandsbedieningen: wie tot nu toe op zoek was naar een Bluetooth® handsfree set om achteraf te installeren, moest bijna altijd genoegen nemen met een extra toestel binnen in de wagen. Daar komt nu een eind aan. De nieuwe CC 9068 App van BURY kan volledig via het display van de smartphone bediend worden. Daarmee is hij minstens net zo elegant als het communicatiesysteem van de automobielfabrikanten. Alleen nog iets beter ...

Instappen, contactsleutel omdraaien, spraakbesturing activeren en comfortabel telefoneren. De nieuwe CC 9068 App maakt het telefoneren in de auto zo aangenaam als nooit tevoren. De opvolger CC 9068 App werd ontwikkeld op basis van het model CC 9060, dat meermaals als winnaar uit testen kwam, en bezit niet alleen een unieke spraakkwaliteit maar biedt ook elk comfort, dat men zich voor het telefoneren onderweg maar wensen kan. Het bijzondere: alle functies van het innovatieve systeem kunnen volledig via een gangbare smartphone bediend worden. Daarbij speelt het geen rol of het een model van Apple, Samsung, HTC of van andere fabrikanten betreft. „De CC 9068 App is compatibel met bijna alle smartphones en hun besturingssystemen“, legt marketing directeur Björn-Erik Falkenau uit, en hij vervolgt: „Men hoeft alleen maar onze gratis app op de smartphone te installeren, en alle functies kunnen al gemakkelijk en comfortabel bediend worden“. En er zijn een heleboel functies, zoals een blik op de waaier van prestaties illustreert:

Biedt duidelijke beelden

De speciaal voor smartphones ontwikkelde app zorgt voor optimale akoestische en visuele ondersteuning, en grijpt daarbij terug op de al talloze keren beproefde gebruikersinterface van de CC 9060 Plus. Zelfs aan de automatische omschakeling tussen dag- en nachtmodus werd gedacht. Het bijzondere: in elke modus kunnen verschillende kleurthema´s geselecteerd worden – passend bij het interieur van het voertuig. De app is verkrijgbaar voor de gangbare besturingssystemen iOS, Android en BlackBerry OS.

Verstaat gewoon alles

Een heel bijzondere feature werd eveneens overgenomen in de CC 9068 App: de DialogPlus spraakbesturing. Met de uiterst precieze en bijzonder snel reagerende woordherkenning kunnen alle telefoniefuncties met de stem bediend worden. Zonder enige spraaktraining en met een unieke nauwkeurigheid bij de woordherkenning. Het resultaat overtuigt zelfs bij hoge snelheden: nagenoeg alle gesproken bevelen worden zonder enig probleem volkomen begrepen.

Is goed voor twee

Dankzij de Multipoint-functie kunnen tot twee telefoons tegelijkertijd met de CC 9068 App worden verbonden. Ideaal, als men een telefoon voor privé- en voor beroepsmatig gebruik naast elkaar gebruikt. Zodra de telefoons aan de handsfree set gekoppeld zijn, kan de bestuurder handsfree spreken – ongeacht op welke telefoon een oproep binnenkomt. Om zelf te bellen kan tussen telefoon 1 en 2 heen en weer worden geschakeld – telkens met volledige toegang tot telefoonboek, bellijsten en andere opgeslagen gegevens.

Luistert meteen

Het gesproken bevel „Spraakbesturing activeren“ volstaat om het systeem in te schakelen. Daarna hoeft de bestuurder om een verbinding te maken alleen nog maar de in het telefoonboek opgeslagen naam van de op te bellen persoon uit te spreken. Telefoonnummers of registratie in het telefoonboek: de CC 9068 App voert alle gesproken bevelen betrouwbaar uit. En wie het graag kort en bondig houdt, kan aan elke persoon in het telefoonboek een afkorting of bijnaam toekennen. Ook de combinatie van meerdere gesproken bevelen zoals een persoon in het telefoonboek, een subcategorie zoals „Mobiel“ of „Werk“ en de opdracht „Opbellen“ zorgen ervoor dat een gesprek tot stand wordt gebracht.

Leest teksten voor

Binnenkomende SMS-berichten, e-mails en personen in het telefoonboek worden dankzij de functie „Text-To-Speech“ duidelijk en verstaanbaar voorgelezen. In eersteklas audiokwaliteit via het soundsysteem van het voertuig. De blik van de bestuurder blijft daarbij altijd op de weg gericht.

Vervangt het notitieboekje

Dankzij een geïntegreerde registratiefunctie kunnen gesproken aantekeningen tijdens de rit opgeslagen en zelfs hele telefoongesprekken opgenomen worden. Zo hoeft men onderweg geen beroep meer te doen op pen en papier.

Is slim in alle opzichten

De CC 9068 App zou niet van BURY zijn, als hij zich tevreden zou stellen met een alledaagse uitrusting. Daarom bekoort hij niet alleen met een uitgebreide functionaliteit, maar ook met tal van praktische details. Daartoe behoort ook de meegeleverde universele houder BURY Charging Cradle Universal. Die is 180 graden draai- en zwenkbaar en zorgt voor optimale zicht- en bedienbaarheid van de BURY app. De installatie gebeurt via de meegeleverde DashMount adapter. Een extra laadfunctie van de universele houder zorgt ervoor dat de app tijdens de rit zonder tijdsbeperking kan worden ingezet. Nog meer comfort en kwaliteit kan men zich bij een after sales Bluetooth® handsfree set nauwelijks nog voorstellen.

CC 9068 App is ook zonder applicatie met een 2,8″ display als CC 9068 in de handel verkrijgbaar. Een extra oplaadhouder is hier echter niet meegeleverd. De CC 9068 App en ook de CC 9068 kan voor 199,- euro in de gespecialiseerde handel worden aangekocht.

 

Om een bury carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 25,- exclusief BTW.

 

Wilt u meer informatie over uw situatie, neem belt u dan: 088 112 0515 


Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__