Parrot Asteroid Tablet inbouw totaal pakket

    3-5 dagen
  • Beschrijving
  • Meer details

 
Parrot Asteroid Tablet Bluetooth carkit incl. inbouw op locatie in Nederland.Deze prijs is inclusief inbouw op locatie in Nederland.

 

LET OP! de Parrot Asteroid Tablet heet wel Tablet, maar heeft niets te maken met een tablet computer. De tablet word alleen zo genoemd omdat dit model een slag groter is als de Parrot Asteroid mini.

 

Wilt u een parrot carkit laten inbouwen?

Bel ons dan op Tel: 088 112 0515. of stuur een email naar info@gsmgigant.nl wij nemen met u contact op voor het inplannen van een afspraak.

Let op! u hoeft niet vooruit te betalen, onze monteurs hebben de beschikking over mobile pinapparaten.

 

U betaald dus pas naar het inbouwen van het systeem.

 

 

De functies van de Parrot Asteroid Tablet:

·         Bluetooth connectie voor koppelen van alle telefoon toestellen.

·         Muziek afspelen van usb stick, ipod, iPhone, daarnaast zit er een lijningang op voor het aansluiten van bijvoorbeeld een simpelere mp3 speler of walkman.

·         Spraak herkenning: u kunt de carkit een commando geven om iemand te bellen, of om de carkit de muziek te laten afspelen van uw favoriete artiest of band.

·         Asteroid market, download applicaties uit de Asteroid market. Deze Asteroid market is de nieuwe app store van Parrot. Download applicaties voor uw carkit als navigatie, internet radio of muziek applicaties. Deze Asteroid market word in de toekomst uitgebreid, welke applicaties beschikbaar gaan komen is helaas nog niet bekend.

 

Om een parrot carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een zogenaamde ‘ISO koppelkabel’ (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zich vrijwel altijd voor bij auto’s die af fabriek zijn uitgerust met een audiosysteem. Deze kabel kost € 29.75.

Wilt u meer informatie over uw situatie, neem belt u dan: 088 112 0515


Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

 

 

Wilt de Parrot Asteroid mini laten inbouwen? stuur dan een email naar info@GSMgigant.nl of bel ons op 088 112 0515

 

 

 

Deze Parrot Asteroid Tablet is de 5" versie uit de Asteroid serie van Parrot, Dit platte touchscreen kleurenscherm met een SD-kaar slot kan op een voet op het dashboard gemonteerd worden, maar ook met een Brodit adapter op een Proclip. De Tablet wordt met een draadloze afstandsbediening geleverd.
 U kunt zelf kiezen in de marketplace welke Navigatie App u bijvoorbeeld aanschaft om op deze tablet te draaien.

- multipoint carkit, stem gestuurd, auto sync.
- muziek centrum: voice controlled, 4x45W mosfet, meedere bronnen aan te sluiten
- Apps via marketplace: music, web radio, navigatie, etc
- afstandsbediening
-ingebouwde GPS antenne

De blackbox is voorzien van 3 USB aansluitingen, 2 line out jacks (3,5mm) en 1 line in. Verder een aansluiting voor een stuurwiel bediening, microfoon, iso kabel.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__