Parrot CK3100 inbouw totaalpakket

Parrot CK3100 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in heel Nederland.

 

Deze prijs is inclusief inbouw op locatie in Nederland.

 

Boetes voorkomen? Bel dan voortaan handsfree met de Parrot CK-3100 Carkit. De Parrot CK 3100 is te bestellen samen met inbouw op locatie in heel Nederland.

 

Inbouw op locatie

Wilt u een Parrot carkit laten inbouwen op locatie? Neem dan gerust contact met ons op via ons servicenummer 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Let op! U hoeft niet vooruit te betalen, onze monteurs beschikken over een mobiel pinapparaat. U hoeft dus pas naar het inbouwen van het systeem te betalen.

 

Eenvoudig in gebruik

Met deze Parrot carkit kunt u onder andere informatie van uw telefoon op het LCD-scherm aflezen. De carkit geeft de informatie van uw mobiele telefoon weer op het scherm. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld telefoonnummers van inkomende gespreken, het telefoonboek en laatst gebelde nummers.

Het scherm wort handzaam en zonder schroeven geïnstalleerd op het dashboard. Samen met onze monteur kunt u kijken naar een gewenste plek, met of zonder auto specifieke steun. Er wordt voornamelijk gekeken naar de optimale gezichtshoek. Dit is van belang voor extra comfort en goede leesbaarheid.

 

Veilig onderweg

Veilig de weg op? Bel dan ook veilig. Dankzij de spraakherkenning. (deze moet wel ondersteund worden door uw toestel) Wanneer de gebruiker in de auto is, maakt de carkit direct verbinding met de telefoon bij het inschakelen van contact. Door de functie spraakherkenning, dicteert u een naam en vervolgens belt de carkit het genoemde telefoonnummer.

Kies een carkit die perfect past in de auto, voor uitstekende geluidskwaliteit. De luissprekers van de auto geven de stem van de contactpersoon perfect weer. De microfoon pakt de stem op en filter het omgevingsgeluid weg. Wanneer u gebeld wordt, wordt de autoradio automatisch onderbroken. Dit zorgt ervoor dat u tijdens het gesprek goed verstaanbaar bent. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Kies dan voor deze betrouwbare en universele Bluetooth oplossing.

De Parrot CK3100 LCD is geschikt voor alle op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons.

 

Specificaties

  • Uni-directionele microfoon met demping
    omgevingsgeluid, echoannulering, full duplex,
    spraakherkenning tot 150 namen
  • Gebruikt de luidsprekers van de auto
  • Koppeling: Maximaal 5 aangemelde telefoons

  

Om een carkit te kunnen koppelen aan het bestaande audiosysteem van de auto is in veel gevallen een ISO koppelkabel (ISO to car verloopkabel) nodig. Deze verloopkabel maakt bestaande connectoren van de auto geschikt om een carkit te kunnen integreren. Deze situatie doet zicht vrijwel altijd voor bij auto’s die uitgerust zijn met een fabrieksradio. Deze kabel kost € 29,99.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw auto? Of wilt u een afspraak inplannen met een van onze monteurs? Neem dan contact met ons op via 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl

 

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

 

 

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__