Parrot CK3000 inbouw totaal pakket

    3-5 dagen
  • Beschrijving

De Parrot 3000 Bluetooth carkit inclusief inbouw op locatie in heel Nederland.

 

Deze prijs is inclusief inbouw op locatie in Nederland.

 

Bent u op zoek naar een voordelige oplossing voor het handsfree bellen? Dan is de Parrot CK3000 de carkit voor u. Deze Parrot carkit is de goedkoopste oplossing voor handsfree bellen.

 

Landelijke dekking

Wilt u een Parrot CK3000 laten inbouwen? Neem dan contact met ons op via 088 112 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl. Wij nemen snel contact met u op voor het maken van een afspraak. Ook voor meer informatie of vragen kunt u bij ons terecht. Ook dan belt u naar 088 112 0515. Wij bieden landelijke dekking, dit houdt in dat wij op iedere locatie in Nederland inbouwen.

Let op! U hoeft niet van te voren te betalen. Onze monteurs beschikken over mobiele pinautomaten. Hierdoor hoeft u pas te betalen als het systeem is ingebouwd.

 

Eenvoud, kwaliteit en ultieme technologie

Het Parrot ontwikkelingsteam, specialisten op het gebied van Bluetooth technologie, spraakherkenning en signaalverwerking hebben de werking van de Parrot CK3000 EVOLUTION geoptimaliseerd. Dit vooral om duidelijke en ongestoorde gesprekken mogelijk te maken in de rumoerige omgeving van de auto.

 

Design en geluidskwaliteit

Een eenvoudig en onopvallend ontwerp dat in het interieur van de auto is geïntegreerd. Bij inkomende gesprekken wordt de autoradio automatisch onderbroken, zodat de luidsprekers het gesprek kunnen overbrengen, terwijl de microfoon uw stem duidelijk weergeeft. Bel vanaf nu eenvoudig met spraakherkenning en een navigatieknop. Wanneer de gebruiker in de auto is maakt de carkit direct verbinding met de telefoon bij het inschakelen van het contact. Door de functie ‘spraakherkenning’ dicteert u een naam, en vervolgens belt de carkit de desbetreffende persoon. Dit is niet alleen heel handig, ook nog eens volkomen veilig.

 

Veiligheid

Hou uw handen voortaan aan het stuur en rij veilig. Door de eenvoudige bediening en de spraakherkenning kan de bestuurder eenvoudig contacten raadplegen en beheren.
Kies een universele Bluetooth oplossing


De CK3000 EVOLUTION is geschikt voor veel op de markt verkrijgbare Bluetooth telefoons.

Specificaties

  • Uni-directionele microfoon met demping omgevingsgeluid, echoannulering, full duplex, spraakherkenning tot 150 namen
  • Gebruikt de luidsprekers van de auto
  • Koppeling: Maximum 3 aangemelde telefoons

 

Afmetingen

  • Bedieningspaneel: 50 x 26 x 19 mm - 32 g
  • Bluebox: 135 x 30 x 58 mm - 110 g

 

 

ISO to car

Om deze Parrot carkit met uw auto te koppelen is er een zogeheten ISO koppelkabel. Deze is van belang om de carkit te koppelen aan het bestaande audiosysteem. In de meeste gevallen is deze ISO to car kabel nodig. Deze situatie doet zich eigenlijk altijd voor bij auto’s met een fabrieksradio. Deze kabel kost € 29,95.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Of heeft u een vraag over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 088 115 0515 of stuur een e-mail naar info@gsmgigant.nl.

 

Voor auto’s af fabriek uitgerust met een BOSE, JBL, Infinity of ander actief audiosysteem gelden andere voorwaarden.

 

 

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__