SonyEricsson HCB300 bluetooth carkit incl. inbouw op lcoatie

    3-5 dagen
  • Beschrijving

 

Dit bluetooth totaal inbouwpakket is incl. btw en inbouw op locatie in Nederland.

 

Wilt u dit pakket incl. inbouw op locatie in Nederland bestellen, dan kunt u ons bellen op: 088 112 0515

 

 

SonyEricsson HCB300 bluetooth carkit, geschikt voor toestellen van SonyEricsson met bluetooth.

Dit pakket is incl. inbouw op locatie in Nederland.

 

Wenst u meer informatie of advies over uw situatie en het inbouwen van een carkit?

Dan kunt u ons op werkdagen bereiken onder telefoonnummer 088 112 0515.

Aanvullende informatie:

  • onze monteurs zijn gekwalificeerd en gespecialiseerd in het inbouwen van carkits, daarnaast volgen ze regelmatig cursussen om met de nieuwste technieken te werken, zo werken wij alleen met eigen deskundige monteurs;
  • u hoeft nergens heen en kunt gewoon doorwerken, er wordt ingebouwd op de locatie die u bepaalt;
  • wij bieden een snelle levertijd, meestal binnen één week;
  • inbouw van 1 of meerdere auto’s is voor ons geen probleem, we hebben veel ervaring met grotere projecten, dit bij bekende referenties.
  • wij ontzorgen onze klanten;
  • wij bieden de scherpste prijzen van Nederland;
  • standaard bieden wij 2 jaar garantie op de inbouw. Waar u ook bent, mocht er onverhoopt een onderdeel defect gaan, dan komen wij deze zonder extra kosten probleemloos vervangen. Gaat er in het tweede jaar een onderdeel kapot dan betaald u alleen het onderdeel, geen extra voorrij of montage kosten.

 


Garantie:

Daar wij alleen met kwaliteitsproducten werken en deze ook leveren, zijn wij zeker van onze zaak. Daarom bieden wij op al onze inbouwpakketten standaard 24 maanden on-site omruil garantie. Dit betekent dat waar u ook bent, wij u de garantie geven dat u in geval van een defect snel en doeltreffend geholpen wordt, dit zonder extra kosten. In het tweede jaar betaald u uitsluitend de defecte onderdelen van de carkit.

Onze monteurs zijn ervaringsdeskundig en volgen regelmatig cursussen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen betreffende auto’s, carkits, navigatie systemen, audiosystemen. Zo bent u er zeker van dat het door u bestelde inbouwpakket deskundig en professioneel ingebouwd word.


 
Hoeveel tijd hebben we nodig om een handsfree carkit in te bouwen?

Onze monteurs hebben gemiddeld 1 uur nodig om de handsfree carkit in te bouwen. Daar het om handwerk gaat, kunt u er zeker van zijn dat uw carkit mooi geïntegreerd wordt in uw auto: we houden rekening met de veiligheid (door bijvoorbeeld niet de carkit voor de airbag te plaatsen) maar ook willen we dat het er mooi uit ziet dus zorgen we er ook voor dat het in harmonie met het dashboard geplaatst wordt en dat er zo min mogelijk draden zichtbaar zijn. Om dit zo goed mogelijk te doen, gebruiken onze monteurs alleen maar E-keur onderdelen. Dit garandeert een goede inbouw en veilig gebruik van de carkit.Waar moet ik zijn om een carkit in te laten bouwen?

Daar wij overal in Nederland inbouwen, verliest u geen tijd. U kunt ervoor kiezen om deze thuis, voor de deur in te laten bouwen of op de parkeerplaats van uw werk, terwijl u aan het werk bent. Onze monteurs beschikken over service auto’s die van alles voorzien zijn en zo altijd en overal een carkit kunnen inbouwen. U hoeft dus nergens heen en verliest ook geen tijd. Snel, makkelijk en veilig.Hoe maak ik een afspraak voor een inbouw?

U kunt een bestelling op deze site doen waarna u gebeld wordt door één onze medewerkers. Zij maken in overleg met u een afspraak voor een dag en plaats, uiteraard wanneer het u het beste uitkomt.

Ook kunt u ons bereiken onder telefoonnummer: 088 112 0515.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__